بررسی اولین تلویزیون سه بعدی الجی با تکنولوژی Cinema 3D
دسته بندی : <-CategoryName->
مدل LW6500 اولین تلویزیون سه بعدی LG با تکنولوژی Cinema 3D
تکنولوژی Cinema 3D همان Passive 3D است که از عینک های Polarized یا Passive سه بعدی استفاده می کند. این عینک ها در مقایسه با عینک های اکتیو، بسیار ارزان تر و سبک تر هستند و نیازی به شارژ و باتری ندارند. هزینه این عینک ها تنها چند دلار است و همه اعضای خانواده می توانند هم زمان با هزینه اندکی از این عینک ها استفاده کنند. همچنین لرزش تصویر، خستگی چشم و تداخل تصویر (crosstalk) تا حد زیادی در این تکنولوژی کاهش یافته است.
![]() |
براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير1000در667 ميباشد |

عینک سه بعدی LG با تکنولوژی Polarized
ال جی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D خود را در سال ۲۰۱۱ با نام های LW6500 و LW5600 و در سایز های مختلفی عرضه کرده است.
Cinema 3D بدون معایب؟
در نوشته های بالا تماما مزیت های تکنولوژی Cinema 3D گفته شد و شما خوانندگان محترم سایت، قطعا خواهید پرسید که آیا این سیستم هیچ گونه عیب و ایرادی ندارد؟ جواب سوال شما آری است. این تکنولوژی یک عیب دارد.
همانگونه که قبلا ذکر شد، Cinema 3D گونه ای از تکنولوژی Passive 3D است که دو تصویر مربوط به چشم چپ و راست، همزمان در یک فریم نمایش داده می شوند و بر خلاف تکنولوژی Active 3D که تصاویر در فریم های جداگانه برای چشم چپ و راست به نمایش در می آید. این نوع نمایش در Cinema 3D به این معنی است که هر تصویر برای هر چشم، نیمی از تصویر کل را در بر می گیرد و رزولوشن سه بعدی نصف می شود.
در تئوری، تلویزیون های Cinema 3D فقط نیمی از پیکسل های یک فیلم سه بعدی را نمایش می دهند و کیفیت کاهش می یابد، اما آزمایش واقعی نتیجه دیگری را به ما نشان داد که با تئوری در تناقص است. در بخش بعدی اولین آزمایش با این تلویزیون سه بعدی Cinema 3D را برایتان شرح می دهم.
اولین تجربه با Cinema 3D
من در گذشته تجربه دیدن تصاویر از تکنولوژی Passive 3D به دفعات و چه در نمونه های آزمایشی در جشنواره ها و چه در سینما را داشته ام. اما این اولین تجربه دیدن تصاویر در تلویزیون های Cinema 3D ال جی است که از پنل FPR (Film Type Patterned) استفاده می کند.
![]() |
براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير1000در524 ميباشد |

تصویر تلویزیون Cinema 3D از پشت عینک سه بعدی Passive ال جی
با دیدن تصاویر تلویزیون سه بعدی LW6500 ال جی، شک و تردید من در مورد این تکنولوژی سریعا به سورپرایزی لذت بخش تبدیل شد و من تنها کسی نبودم در اتاق نمایش، که چنین احساس خوشایندی داشت. در میان اهالیIT که پای این نمایش نشسته بودند، این اجماع وجود داشت که ال جی تصویر قانع کنند ای عرضه کرده است.
تصاویر سه بعدی واضح و شفاف بود. عمق سه بعدی تصاویر بسیار خوب بود و کیفیت کلی تصویر این احساس را به شما می داد که بسیار نزدیک به تصاویر Active 3D است. شخصا من توانستم یک کاهش جزئی در کیفیت را متوجه شوم به این دلیل که قبلا فیلم را در تلویزیون های مختلف تست کرده بودم ( فیلم Christmas Carol با بازی جیم کری). اما این تفاوت بسیار جزئی بود تا حدی که اکثر مشاهده کنندگان نتوانستند این تفاوت را احساس کنند.
![]() |
براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير1000در485 ميباشد |

تصویری از یک فیلم در تلویزیون سه بعدی LG
تجربه دیگر از این فیلم، عینک بسیار سبکی بود که در طول مدت نمایش فیلم، شما هیچگونه سنگینی را بروی صورت خود احساس نمی کردید در صورتی که هنگام دیدن فیلم ها در تمامی تلویزیون های Active 3D سال ۲۰۱۰ عینک های سنگین یک معضل شده بود.
مزیت دیگر امکان مشاهده تصاویر سه بعدی این تلویزیون ها از هر زاویه ای در مقابل تلویزیون می باشد. البته هنگامی که از بالا به این تلویزیون نگاه کند اثر سه بعدی آن از بین می رود (اما سوال این است که واقعاً چه کسی برای دیدن تلویزیون از بالا به آن نگاه می کند؟؟).
من این شانس را داشته ام که فیلم های سه بعدی فراوانی را در انواع تلویزیون های سه بعدی ۲۰۱۰ از ارزان تا گران مشاهده کنم. شخصا در بسیاری از آنها تداخل تصویر، لرزش و سردرد را تجربه کرده ام اما به جرات می توانم بگویم، تداخل تصویر که یکی از بزرگترین مشکلات در تلویزیون های سه بعدی ۲۰۱۰ بود، توسط ال جی و در تلویزیون های Cinema 3D تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کرده است.
منبع : گویا آی تی
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: بررسی اولین تلویزیون سه بعدی الجی با تکنولوژی Cinema 3D